Tuesday, May 10, 2011

IRSYAD ILHAM

salam 1dunia.

kembali setelah sekian lama...lama ke?cehh

Telah selamat melahirkan IRSYAD ILHAM..anak ke3 pada 02.02.2011 .alhamdulillah..sepertimana nama yang diberi kpd ILHAM..begitu juga kelahiran ILHAM yang banyak memberi "ilham' kepada kami. Dimana dalam kekalutan ILHAM yg alergik susu formula (lactose), kami pun dapat ilham untuk hanya breastfeeding sahaja.

Segalanya diuruskan oleh en.suami sebagai moral support untuk aku kuat semangat. Pulang dari keje en.suami suda beli breastpump SPECTRA3 n breastmilk bottle (20 BOTOL, betul2 en.suami bersemangat ;)).n ice pack, cuma cooler bag mmg dah sedia ada, warmer pula beli kemudian. Semasa shopping en.suami juga belikan bag yang stylo katanya untuk bawa pump ini ke opis, seed lg.hehehe girang sungguh rasanya..haha

Kelahiran ILHAM benar2 menambah seri dalam kehidupan kami, juga menambahkan kasih sayang. Hanya dengan melihat wajah ILHAM, betapa aku merasakan sayang yang terlalu dalam, lalu akan kucurahkan melalui kasih seorang ibu.-SYUKUR-

5 comments:

dibiuscinta said...

wah bestnye..susah nk jumpa suami bertanggungjawab macam tu..nasib juga ilham taknak susu formula..ehehe..

suee said...

hikmah yang tersembunyi disebalik kelahiran anak..alhamdulillah

norahafshah said...

i like ribu2 kali....fully breastfeed support...

suee said...

i like juta2 kali..hehe
mmula sebut je BF da pk rumit, sbnr klu pk rumit, benda mudah akan jd susah..mind set je..huh
-skg sgt seronok dpt BF :)

ManFlanker said...

tarikh kelahiran tu mmg menarik la. ade persamaan.

Dari Mana Punai Melayang, Dari Sawah Turun Ke Kali..

Dari Mana Punai Melayang, Dari Sawah Turun Ke Kali..
Dari Mana Datangnya Sayang, Dari Mata Turun Ke Hati..

myLife